Autosklo Praha

Společnost Autosklo Euro Glass s.r.o. vznikla na podzim roku 2008 a je pokračovatelem firmy AUTOSKLO DEJVICE. Ve svém oboru, ale funguje již od roku 1994 a patří mezi první firmy svého druhu v Praze.

AUTOSKLO EURO GLASS provozuje svoji činnost v Praze 4 – Kunraticích a specializuje se výhradně na výměny autoskel se zaměřením zejména na poškozená skla u automobilů, autobusů a nákladních vozů, kde ve svém oboru díky dlouholeté zkušenosti patří k nejlepším. Za svoji dlouholetou činnost vyměnila přes tisíce autoskel nejrůznějších typů.

Předností naší společnosti je zejména PÉČE O ZÁKAZNÍKA a jeho SPOKOJENOST. Proto nabízíme svým klientům kompletní vyřízení pojistných událostí „NA KLÍČ“ bez finanční účasti klienta, dále zasklívání i mimo pracovní dobu – NONSTOP SERVIS, či zasklívání u zákazníka – MOBILNÍ ZASKLÍVÁNÍ – AUTOSKLENÁŘ.CZ. Dále ve svém areálu v Kunraticích nabízíme v rámci zasklívání – zákazníkům umytí jejich vozu ZDARMA, či základní čištění interiéru.

Díky dlouholeté praxi a častým školením je naše práce kvalitní, rychlá a za velmi přijatelné ceny. Na zboží i montáže poskytujeme záruční lhůtu. Také dbáme na kvalitu skel – dodáváme skla pouze od renomovaných výrobců (Sekurit, Splintex, AGC Automotive, Pilkington) vždy označená logem.

Ve spolupráci s pojišťovnami provádíme bezplatnou výměnu skla z povinného ručení viníka a z doplňkového připojištění skel. AUTOSKLO EURO GLASS s.r.o. je smluvním partnerem pojišťoven – ČESKÁ POJIŠŤOVNA, ALLIANZ, UNIQA, DIRECT, GENERALI, TRIGLAV, ČSOB POJIŠŤOVNA, WÜSTENROT, AXA, HVP a spolupracuje s pojišťovnou KOOPERATIVA, ČPP, SLAVIA a MAXIMA což usnadní Vaší firmě útrapy spojené s vyřizováním pojistných událostí a likvidací skel.

Leave a Reply